Revy

Alle skoler har sine tradisjoner. Mange skoler har tradisjon for å ha revy, det gjelder også oss. Revyen er selvfølgelig elevenes egen, fullt og helt. Det som ikke hører hjemme i klasserommet av innfall og kommentarer finner ofte veien til revyscenen – her får man utfolde seg så fritt det går an å utfolde seg på en skole. Revyen vises hver kveld i én uke i januar på skolens egen teaterscene.

Illustrasjon revy

Revy 2020

Revyen spilles fra 6. - 13. januar.

Hei alle sammen.

Nå har vi ventet lenge nok. Det blir på tirsdag 15:45 på B204. Om noen kunne tatt med twist så hadde det vært hyggelig. Selvfølgelig trenger ikke alle ta med, så samkjør dere imellom. Ny vannmaskin med kullsyre vann skal komme på mandag, så om dere er heldige så blir det bobler i glasset ;) Vel møtt!

Nå får du kjøpt billetter til OBS-revyen 2020!

Revyen spilles fra 6. til 13. januar. Dette er nok den perfekte gaven å overraske noen med. Eller er det kanskje akkurat den teambuildingen din arbeidsplass trenger? Kjøp uansett.

Kjøp billetter her!

Hvor: St Olavs Gate 4

Billetter kan kjøpes på www.obs-revyen.no

Har du spørsmål kan du sende en melding til OBS-Revyen på facebook, eller sende en mail til revyenobs@gmail.com

Kom og se, vi lover dere en knallbra forestilling!

Skuespillere:

• August Hein Hammer
  • Klara Mohn
  • Ylva Thedin
  • Nova Maria
  • Ida Sæther
  • Elliot Stange
  • Aagot Wilse

Revysjefer:

•  Vilma Wang
  • Jonas Fagerli Simonsen
  • Sunniva Hannestad

Instruktører:

• Erik Goplen Gulliksen
  • David Kløve Kjernlie

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.