Julekonsert 2019

Viktig informasjon om billettsalget til julekonserten

Vi vil hermed invitere til årets julekonsert 19. desember 2019 kl. 17.00 og 19.30 i Filadelfia kirke. Julekonserten har blitt en tradisjon som mange ønsker å få med seg, nåværende foresatte, øvrig familie, tidligere elever osv. Vi er svært takknemlig for denne store interessen, men det har også ført til at ikke alle har fått plass, til tross for at vi avholder to konserter. Evaluering av de siste to årene med «først til mølla-booking» har ikke fungert optimalt, og viser at vi må tenke nytt.

Vi ser det som riktig å først sikre at hver elev får to billetter til sin familie. Billettutdelingen vil derfor foregå på følgende måte:

• På Teams vil det bli lagt ut en lenke til en side hvor elever kan reservere opp til 2 billetter hver på ønsket konserttidspunkt. Det er kun mulig å gjøre en reservasjon. Linken er tilgjengelig fra 25.november. Reserverte billetter blir så sendt via elevenes skole e-post ( outlook) .
  • Fra 4. desember åpner vi opp for alle andre å reservere billetter. Det blir da lagt ut på vår hjemmeside. (maks to per familie)
  • Billettene er gratis, men pga sikkerhet i salen er registrering av antall personer påkrevd.

Vi beklager at vi må innføre slike restriksjoner, men som sagt er det fordi vi ønsker at hver familie skal få anledning til å være med oss denne kvelden. Det vil også bli lagt ut billetter til generalprøven samme dag. Vi gleder oss til å se dere – Velkommen!

Mvh Bernard Daub