DVASK

Velkommen til årets revy!

Endelig er den beste årstiden kommet, revytiden! OBS-revyen 2017 kommer, som alle våre revyer, i sitt originale og kreative innpakningspapir, og vi garanterer en god latter!

Vi glir inn og ut av anstendighet. Alt i verden former seg i ulik takt. Mennesker drives av seg selv og andre. Andre drives av seg selv og flere. Det rives! Det meste rives opp, noe rives ned. Utvikling, forutsigbarhet finnes, hvis man er modig nok til å gjette og ta sjanser. Hva skal du i morgen? Hvordan ser Atle Blipp ut om 10 år? Hvilke krydderier putter de i maten på Stortorvets Gjæstgiveri om 30 år? Fremtiden blir formet av alt og alle, og alt og alle blir formet av jaget etter fremtiden. Vi har et ansvar, og vi har null ansvar. Vi vet ingenting, men vi vet alt.

Derfor blir fremtiden Dvask!

Vi gleder oss til å se dere! All info ligger også på Facebooksiden vår «OBS-revyen», om det skulle være et ønske om å se infoen en gang til. Premieren er utsolgt allerede, så raska på med å bestille til de andre forestillingene!

Revyen spilles hver dag kl. 19.00 fra 6. til 13. januar, med en ekstra forestilling kl 14:00 søndag 8.januar
Hvor: St Olavs Gate 4
Billettelefon: 405 39 858 (ring eller send sms)
Billetter kan også bestilles på: https://goo.gl/forms/tgJ0hCwvYAjN8SL02
Billettpris: 150 kr for voksne og 120 kr for barn og studenter. Betales med Vipps eller kontanter.

Følg eventet på Facebook

plakat_liten_j-2