slik lager vi film på medielinjen hos oslo by steinerskole

Slik lager vi filmer!

Fra manus til klipp.

Gjennom året har medieelevene flere filmprosjekter, innen mange ulike sjangre. Ett av dem var å lage filmsnutter for hver linje.

Se resultatene under!

1. Media: Film fra manus til ferdigstilling

2. Kunst: Kalligrafipenn med Cola-boks

Elevene ved kunstlinjen lager Cola-penner! En av mange mulige skriveverktøy når de arbeider med kalligrafi. Lyst til å lære hvordan? Se her!

3. Realfag: Lag en Cola-eksplosjon med Mentos

Du har helt sikkert fått med deg de mange Youtube-videoene med personer som hopper i et Cola-basseng ikledd Mentos-drakt? Nei? Elevene på realfag viser hvorfor dette skjer, og hvordan du lager din egen Mentos-eksplosjon.

4. Musikk: Slik lager du street beats

Glad i musikk, og vil lære hvordan du lager det uten instrumenter? Musikkelevene viser deg hvordan, der de bruker miljøet rundt for å lage en street beat.

5. Humanistfag: Flørting på fransk

Til Alpene i ferien? Slå av en prat med en søt jente eller gutt med disse franske replikkene.

Ser det spennende ut å drive med film gjennom årene på videregående? Kanskje medielinjen er noe for deg – les mer om medier og kommunikasjon på Oslo by steinerskole!