Quiz

Oslo by steinerskole en stor skole, og for at du skal få med deg alt det vi kan tilby, har vi laget en enkel quiz. Spørsmålene er knyttet til de ulike linjene våre. Når du har svart på alle fem spørsmålene i quizen har du både fått mye spennende informasjon og fått muligheten til å vinne et årsabonnement på Spotify.

Musikk er viktig for en skole som oss. Uansett hva du liker finner du alltid en elev hos oss som vil dele din musikksmak.

Konkurransen er stengt.

Konkurranseregler

• Konkurransene er åpne for alle unntatt ansatte og elever ved Oslo by steinerskole.
  • Konkurransenes varighet er frem til 28. februar, vinnerne vil blir kontaktet kort tid etter.
  • Vinnerne av konkurranse blir publisert på skolens hjemmeside og facebookside.
  • Alle innsendte bilder kan brukes i markedsføring av skolen.
  • Premier som ikke er avhentet, eller som er returnert til skolen, tilfaller skolen etter tre måneder regnet fra den dato premien er vunnet.
  • Vinnerne blir trukket blant alle som har riktig løsning.