Musikkelevenes konsert på Josefine Visescene

Sangelevene er igjen klare for å dele sine sanger med Viseklubben Josefines publikum. På denne årlige konserten dykker ungdommene inn i sanger på sitt eget språk og oppdager en lang, rik og variert tradisjon, – på norsk! Flere fremfører sine egne tekster og melodier imens andre lager sine egne versjoner av eksisterende sanger fra alle sjangre. Velkommen til ungdommens kveld, så ærlig og frimodig som bare de unge kan!

Pga. Coronaviruset er det dessverre ingen matservering på Josefine Vertshus denne sesongen. Det er også kun 40 billetter tilgjengelig!

Navn og nummer på alle i publikum blir registrert for eventuell smittesporing.

NB! Det er to konserter denne kvelden! 19.30 og 20.30

Josefine Visescene Konsert

Årlige konsert på Josefine Visescene

Josefinekonsert onsdag 14.10. kl.20

Musikkelevene på Oslo by steinerskole inviterer til sin årlige konsert på Josefine visescene onsdag 14.10. kl.20:00 Du får høre sanger på norsk, fra Edvard Grieg til Jokke og Valentinerne, samt urframføring av selvskrevet materiale.

Konsert med musikkelevene på Josefine Visefestival fredag 29. mai kl. 21.30

Musikkelevene fra Oslo by steinerskole gjorde en knallopptreden i høst og skal ha egen konsert på Josefine Visefestival sammen med musikklinje-elever fra Foss videregående skole. Flere av elevene kommer med egne låter og ellers egne versjoner av nytt og gammelt, på norsk. Kom og hør!