MDG ble valgvinneren på Oslo by steinerskole

Tirsdag 27. august ble det arrangert valgtorg og debatt på Oslo by steinerskole. Det ble en ganske ryddig meningsutveksling i Anker-hallen. Onsdag 28. august ble skolevalget avholdt. Alle elevene kunne stemme og partiene man kunne velge mellom er de samme som stiller liste til kommunestyre- og fylkestingsvalget i Norge 2019 . 77 % av elevene stemte ved skolevalget. Det var elevene på samfunnsfag fordypning i VG3 HUM, som hadde ansvaret for gjennomføringen av valget.

Mer om skolevalget 2019 og landsresultat for alle skoler finner man her:

Flere artikler

Vinnerne-rektor-og-kunnskapsministeren

Årets vinnere av Holbergprisen i skolen ble Silje og Felicia!

Diplom unge forskere

Oslo by steinerskole-elever vant priser i Forskningsrådets årets Unge forskere. En stor dag for litteraturfaget på skolen.

I klassen for humanistiske fag ble det delt ut tre førstepriser, hvorav to gikk til elever fra Oslo by steinerskole.

To første- og to andre-premier i Unge forskere 2018!