Livet på skolen Pluss ikon
Logo teaterprosjekt 2017

Teaterprosjekt

Teater er en del av skolens kunstundervisningstilbud. Som et felles avslutningsprosjekt i VG3 setter skolens elever opp et teaterstykke. Veiledet av profesjonelle instruktører skal elevene selv administrere, organisere og drive prosjektet. Prosjektet er omfattende nok til at alle får sin rolle eller oppgave, og det er mulig å velge ut ifra egne interesser, enten man higer etter å bade i rampelyset, styre lys, fikse lyd, rigge, bære og mekke, skrive, planlegge, eller håndtere penger…

Teaterprosjektet 2017

Teaterprosjektet består av tre prosjekter i prosjektet. Tre ulike forestilinger, tre ulike tolkninger, men med fellesnevneren «Drøm». Hva som ligger i det gjenstår å oppleve på forestillingen. Vi kan gi noen hint:

Gå ikkje nærare.
Stilt skal det vere her enno,
ingen må vakne her enno,
men snart, snart – –

derfor ligg dette mjuke skimmer
vàrt som ein lykkeleg draum
over det sovande liv.

Utdrag fra «Treet» av Halldis Moren Vesaas

Året er 1969. Gjennom 4 episoder møter vi utfordringene dette medfører seg: Alt i fra å ikke kunne forlate hjemmet fordi man venter på en telefon, til voldsomme kulturkræsjer mellom konservative typer og blomsterbarn. Ute i den store verden pågår romkappløpet mellom USA og Sovjet for fult, og i de norske hjem sitter vi som klistret foran tv-skjermen i det Neil Armstrong tar sine første skritt på månen. Året 1969 er året for å legge det stive 60-tallet bak seg, og for å omfavne den revolusjonistiske 70-tallsånden. 1969 er året for drømmer.

Forestillinger fra 16. til 19. juni

I år settes det opp fem forestillinger:
Første forestilling: Fredag 16. Juni kl. 18:00
Andre forestilling: Lørdag 17. Juni kl. 15:00
Tredje forestilling: Lørdag 17. Juni kl. 18:00
Fjerde forestilling: Søndag 18. Juni kl. 18:00
Femte forestilling: Mandag 19. Juni kl. 18:00

Voksen: 170 kroner
Barn (under 16 år): 90 kroner

Det vil være en teaterkafé der man får kjøpt kaker og kaffe i pausen.
Bilettene vil gå raskt, så det er lurt å kjøpe på forhånd. Det er også mulig å kjøpe i døren før forestillingen.

Kjøp billetter her!
obsteater.hoopla.no/sales/

Følg teaterprosjektet 2017 på:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/OBS-teateret
SNAPCHAT: obsteater