Livet på skolen Pluss ikon

Teaterprosjekt

Teater er en del av skolens kunstundervisningstilbud. Som et felles avslutningsprosjekt i Vg3 setter skolens elever opp et teaterstykke. Veiledet av profesjonelle instruktører skal elevene selv administrere, organisere og drive prosjektet. Prosjektet er omfattende nok til at alle får sin rolle eller oppgave, og det er mulig å velge ut ifra egne interesser, enten man higer etter å bade i rampelyset, styre lys, fikse lyd, rigge, bære og mekke, skrive, planlegge, eller håndtere penger…

Teaterprosjektet 2020

På tross av restriksjoner vil vi også i år gjennomføre teaterperioden. Vi har nå jobbet fram et prosjekt som starter digitalt med det perspektivet at det kan fullføres med oppmøte på skolen. Vi vil, som mange andre kulturelle prosjekter i disse koronatider satse på en filmatisering av stykket. Scenen blir til et filmstudio, forestillingen settes sammen til en film som vil bli streamet slik at publikum ikke trenger å være i salen. I våre forberedelsesmøter har vi blitt mer og mer begeistret for de nye mulighetene som denne situasjonen gir oss. Med andre ord ingen krise, dette blir annerledes men gøy!

Følg teaterprosjektet 2020 på:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/OBS-teateret
SNAPCHAT: obsteater