Kortfilmfestival

Elever fra medielinjen har fått med hele syv filmer på TILT kortfilmfestival.

Se filmer og les  juryens uttalelser:

Film #8 – En uventet overraskelse

Ettminuttsfilmen starter som en grøsser, med klare hentydninger til legendariske sjangerfilmer som Halloween og Scream, og ender som en feelgood komedie. Kul og velfungerende sjangerblanding med god utførelse på den tekniske siden også. Filmskaperne er dønn avhengig av å lure publikum inn i skrekkfilmuniverset for at snu-alt-på-hodet revealen på slutten skal fungere, og dette lykkes de med! Ting er

Film #9 – Stephen in space

Festivalens rareste, men kanskje morsomste film. Ettminuttsfilmen oser av utenomjordisk fortellerglede og corny detaljrikdom. Vi følte den beveget seg litt i samme gate som Wes Andersons filmer – noe som må sies å være et skikkelig klapp på brystet! Cut out animasjonen er velgjort og historien passer godt inn i formatet.

Film #5 – Forced

Klovnen er en mye brukt karakter i både musikkvideo og reklamefilm, men her fungerer den godt som bilde på den utstøtte og ensomme. Foto og klipp er utsøkt utført og passer musikken godt. Fin bruk av rekvisitter, kostyme og fjærkledde elementer som krydrer fortellingen og holder oss interessert musikkvideoen igjennom.

Flere artikler Pluss ikon