Konsert med Mozarts Requiem NY DATO 7. og 8. juni

Med bakgrunn i de oppdaterte råd fra FHI i dag ser vi oss nødt til å finne ny dato for Mozarts requiem. Arrangementet utsettes. Arrangementer som samler mange mennesker kan gi grunnlag for stor smittespredning, både på selve arrangementet og ved bruk av offentlig transport til og fra arrangementet, samt etterpå i lokalsamfunnet der deltagere returnerer hjem.

Det råder usikkerhet rundt sannsynligheten for å gjennomføre 7. og 8. juni, siden vi ikke vet hvordan situasjonen utvikler seg. Dette er imidlertid siste mulige dato før sommerferien, så dersom det ikke blir mulig å gjennomføre på dette tidspunktet, ser vi oss nødt til å avlyse.

Dersom du ønsker å få kjøpte billetter refundert, ta kontakt med arrangøren via linken på https://bislettguttekor.ticketco.events/no/nb

Kom og opplev Mozarts mektige og vakre Requiem i Grønland kirke framført av 350 barn og ungdom i alderen 10 til 19 år! Requiem i d-moll (KV 626) fra 1791 er Wolfgang Amadeus Mozarts siste komposisjon. Mozarts Requiem er ett av de mest myteomspundne verk i musikkhistorien. Bestilt av anonym oppdragsgiver, framført av de nærmeste rundt sykesengen, uavsluttet ved Mozarts død etter skisseringen av Lacrymosa, og med uklarhet rundt fullførelsen av verket. Mozart selv døde midt i skaperprosessen av sitt Requiem, men rakk å overlevere et udødelig mesterverk som rører og berører oss den dag i dag. Flere har i etterkant forsøkt å komplettere verket, men det er Mozarts elev, Franz Xaver Süssmayr som står for versjonen de fleste kjenner som “Mozarts Requiem”.
Oslo by steinerskoles kor, NOR59 Hoved- og Kammerorkester, Bislett guttekor og Berg guttekor forener krefter i denne gigantoppsetningen av Mozarts evige musikk.
Solister er nåværende og tidligere elever ved skolen.
Frida Aamodt Feiring
Klara Emilie Bloma Artzen Mohn
Kristina Sofie Pedersen
Sara-Elisabeth Roarsdotter Smith-Ånesland