Konsert i Grønland kirke

5. og 6. mars klokken 19 begge dager, går de tradisjonelle kirkekonsertene til Oslo By Steinerskole av stabelen i Grønland Kirke. Sammen med Oslo Symfoniorkester og sopranen Marcela Randem, vil musikklinjekoret på 90 sangere fremføre det storslagne «Gloria» av Francis Poulenc. Dette er iørefallende, neo-klassisistisk musikk fra 1959. Linjekoret vil sammen med orkesteret også fremføre åpningskoret til salme 42 av Mendelssohn. Musikklinjeelever vil by på flere kammermusikalske innslag.  Og i finalen får vi høre det store skolekoret på rundt 250 sangere, synge Slavekoret fra Nabucco av Verdi og «Vår beste dag» av Erik Bye til musikk av Jon Rosslund. Den siste er arrangert for kor og stort orkester for nettopp denne anledningen.

Velkommen!​

Søndag 5. mars kl 19.00
Mandag 6. mars kl 19.00

Billetter 150,- / 100,- kjøpes i døra eller på forhånd i resepsjonen på Oslo by steinerskole