Instagram-konkurranse

Vi er nysgjerrige på hvordan du opplevde besøket hos oss, og håper at du vil dele ditt inntrykk ved å laste opp et bilde av det du opplevde på Instagram med hashtagen #bysteinerskolen. Det er helt opp til deg hvilket motiv du velger, vi vil gjerne vite hvordan akkurat DU opplevde oss.

Om du ikke har vært hos oss tidligere, er du hjertelig velkommen til å besøke oss.

Konkurransens varighet er frem til 28. februar, vinnerne vil bli kontaktet kort tid etter. Navn på vinnerne publiseres på hjemmesiden og på Facebooksiden vår.

Konkuransen er nå stengt!

Konkurranseregler:

• Konkurransene er åpne for alle unntatt ansatte og elever ved Oslo by steinerskole.
  • Konkurransenes varighet er frem til 28. februar, vinnerne vil blir kontaktet kort tid etter.
  • Vinnerne av konkurranse blir publisert på skolens hjemmeside og facebookside.
  • Alle innsendte bilder kan brukes i markedsføring av skolen.
  • Premier som ikke er avhentet, eller som er returnert til skolen, tilfaller skolen etter tre måneder regnet fra den dato premien er vunnet.
  • Bildene må ha en relevans med hensyn til Oslo by steinerskole, fag, linjer eller pedagogikk.
  • Bildene hashtages #bysteinerskolen på Instagram.
  • Bildene vurderes av en jury bestående av tre representanter fra skolen, en lærer og to elever.