Hele skolen på kino

HELE skolen på kinobesøk!

Torsdag denne uken var HELE skolen på kino og så Tonje Scheis brennende aktuelle dokumentarfilm iHUMAN om AI og big data. Etterpå var det samtale med elever og regissør.

iHuman er en norsk dokumentarfilm som handler om kunstig intelligens. AI er den største teknologiske revolusjonen noen sinne, og filmen belyser blant annet hvordan AI påvirker oss og hvem vi er.

Tonje Hessen Schei har tidligere laget dokumentarene Drone (2014), Play Again (2010) og Independent Intervention (2006).

Tusen takk for en viktig film!

Flere artikler

Hollywoodskuespiller på besøk

Game of Thrones aktuelle Kristofer Hivju var på besøk en hel dag på skolen sammen med avgangselevene på medielinjen. Kristoffer fortalte om sin egen karrierevei i livet, spennende anekdoter fra den internasjonale filmverden samt svarte på spørsmål om bransjen og fremtiden.

Animasjonsperiode

Elevene på media jobber i hovedfag med stop motion-animasjon. Bilder skal settes sammen til video, så legger de på lydeffekter og musikk. Hold deg oppdatert med ferdige animasjonsfilmer utover høsten! Se biler her!

Elevfilmer trukket ut til filmfestival

Filmer fra elever på skolen har blitt trukket ut til å delta på TILT kortfilmfestival i år! Festivalen finner sted lørdag 10 november kl 17:00 på Trikkehallen på Kjelsås. Gratis og åpent for alle!