Fullt hus og topp julestemning da vår tradisjonsrike julekonsert ble avholdt mandag 14. desember.

Er det én konsert du ikke må gå glipp av før jul, er det Oslo by steinerskoles tradisjonsrike julekonsert i desember! Det var mange som ønsket å dele opplevelsen. Køen av forventningsfulle venner, familie, tidligere elever og andre konsertgjengere hadde bygget seg opp utenfor konsertlokalene allerede to timer før konserten skulle starte. Konserten hadde et rikholdig program med bidrag fra alle linjene. Var du til stede fikk du oppleve kammermusikk, eurytmi, rock, soul, filmvisning, tekstlesning og selvfølgelig Fairytale of New York med over 450 elever i koret! En virkelig uforglemmelig opplevelse! Som konferansierene sa: Det er mye øving og forberedelser til julekonserten, litt som å pynte juletreet, men når alle skolens elever synger Fairytale of New York sammen, er det som man har pyntet treet ferdig og fester stjernen i toppen, -da kan julen komme!

Tusen takk til alle som bidro til å gjøre dette til en fantastisk opplevelse!

Opptak fra Julekonserten 2015 legges etter hvert ut på skolens YouTube-kanal.