Full aktivitet på skolens åpne dager tirsdag 19. og onsdag 20. januar

Klokken 16.00 tirsdag 19. januar braket det løs med årets åpne dager. På skolens utescene var det fullt trøkk fra elever som holdt kjemishow og spilte konserter. Inne på huset kunne de besøkende møte representanter for de ulike linjene og forhåpentligvis få svar på alt de lurte på med hensyn til videregående utdanning her hos oss. Kantinen var åpen og serverte vafler og drikke til alle, og for de som ønsket det var det mulig å få en omvisning i skolens lokaler.

Onsdag 20. januar var det åpen dag på dagtid. Da kom det også flere skoleklasser som hadde avtalt tidspunkt med omvisning i skolens lokaler. De besøkende fikk smakebiter fra elevenes skolehverdag og godt innblikk i alle skolens spesialrom, verksteder og andre fasiliteter.
Det var veldig hyggelig å møte alle 10.klassinger og foresatte som hadde funnet veien til oss disse to dagene.

For fullt program fra de to dagene se siden Åpen dag under informasjon.

Gikk du glipp av åpen dag? Ta gjerne kontakt med oss og avtalt tid for besøk.