Fagdag kunstlinjen 2019

Fagdager på kunstlinjen med Wankel og kubisme

Første dag etter påskeferien var det klart for faglig fordypning på alle linjene. Her er et lite glimt fra kunstlinjens fagdager. Alle kunstklassene ladet opp med en felles inspirasjonsdag på Galleri F15 hvor de så utstillingen «Charlotte Wankel og L´Esprit Nouveau». Elevene fikk omvisning i utstillingen og tid til å arbeide med idé-skisser og utkast til oppgaven de skulle løse. Dagen etter fortsatte prosjektet i skolens verksteder med et felles hovedtema for alle trinnene: «Charlotte Wankel og kubisme».  Elevene i Vg1 arbeidet med form og geometriske former, Vg2 arbeidet med maleri i akryl og sjablongteknikk og Vg3 fordypet seg i kalligrafi og illustrasjon.

Å arbeide uavbrutt med fokus på én oppgave gir ro og rom for fordypning og nye oppdagelser, og er en arbeidssituasjon som gir gode rammer for dybdelæring.