Elever på Oslo by steinerskole streiket for klima

Oslo by steinerskole støtter elevenes streik for miljøet! Vi heier på alle dere ungdommer som engasjerer dere for klima, miljø og planetens fremtid!

Fredag 22. mars ble det organisert klimastreik i Oslo og rektor ved Oslo by steinerskole, Bernard Daub støttet med glede elevenes engasjement for klima. Han er glad for at mange av skolens elever har et brennende engasjement for miljøet og jordens fremtid. Det store dilemma for mange elever har vært fraværsgrensen, men vi har valgt å definere det slik at de som søkte om politisk fravær denne dagen, fikk det innvilget. Bernard havnet i den forbindelse i avisen AMTA som rektor mot strømmen. (Se faksimile fra Amta lenger nedenfor.)

Foto: Bernard Daub

Elevene hadde laget flotte bannere som var godt synlige på lang vei. VGs fotograf Gisle Oddestad fanget hovedbanneret midt i bilde som ble tatt fra Stortinget.

Foto: Bernard Daub

Faksimile nedenfor fra Amta 21. mars 2019