Christine Koht presenterer sitt nye TV konsept for elever ved Oslo by steinerskole

Christine Koht søkte stjerner til sitt nye TV-show på Oslo by steinerskole

Torsdag 27. august fikk skolen besøk av Christine Koht, som holder på å lage en ny tv-serie for TV Norge.  Serien skal handle om ungdom mellom 15 og 17 år. Christine Koht beskriver selv serien som en Koht-umentar, en sosialantropologisk underholdningsdokumentar, hvor hun ønsker å formidle hvor fantastiske dagens ungdom faktisk er. Akkurat nå er Koht på leting etter de som skal bli stjernene i hennes nye dokumentar, og i den anledning  fikk hun møte alle Oslo by steinerskoles førsteklassinger. Christine Koht ga mye av seg selv i presentasjonen til elevene; en levende, underholdende og selvbiografisk presentasjon.

Har du lyst å være med eller vite mer om serien finner du mere informasjon på www.kohtogkidsa.no

Christine Koht intervjuer en elev