Åpen dag – Torsdag 30. januar

Torsdag 30. januar fra 12:00-19:00 får du muligheten til å se hvordan vi har det og hvordan vi jobber på Oslo by steinerskole. Snakk med lærere og elever, de vil gi deg et inntrykk av hvordan det er å gå på skolen. Vi stiller også ut en del elevarbeider, så du får se hva du har mulighet til å lage hvis du blir elev hos oss.

Du vil se at vi ikke gjør alt på samme måte som i den offentlige skolen. Kanskje er det akkurat det du vil like? Kanskje er det akkurat det du vil la deg inspirere av? Kanskje er det akkurat det som gjør sånn at du har lyst til å søke deg hit. At vi gjør det litt annerledes.
Oslo by steinerskole er en skole for deg som vil mer!

På Åpen dag kan du også delta i to konkurranser. Den ene er en quiz, den andre er en fotokonkurranse på Instagram.

Quizen har 10 Spotify-abonnementer i premiepotten, og i fotokonkurransen kan du vinne en iPad eller et digitalkamera.