Vardøger oppslag

Vardøger – et litterært prosjekt fra Humanistlinje-elevene

Ny litteratur blir skapt på Oslo by steinerskole hvert år. I stedet for at tekstene støver ned i lærerens arkiver, har vi for første gang gitt ut en antologi med smakebiter fra skoleåret 2014-2015s litterære produksjon.

Tekstene i antologien Vardøger er tekster skrevet av elever i andre- og tredjeklasse litteratur. Litteraturfaget forener det kunstneriske med det analytisk teoretiske. Gjennom det utøvende kunstneriske, skriver elevene prosa og lyrikk som blant annet blir fremført ved skolens årstidsfester.
Jørgen Nyberget var redaktør for boken og Bendik Schrøder har gjort omslag og layout?

Vardøger vil være til salgs under Høstivalen 14. november 2015.
Ønsker du ytterligere informasjon om Vardøger kontakt ansvarlig lærer: Jon.Henrik.Holm@oslo-bysteinerskole.no