Steinerskolen 100 år! Jubileumskonsert i Oslo konserthus

21. september klokken 18.00 braker det løs i Oslo konserthus! Forestillingen «Mitt skip er laset med» blir en storstilt markering av steinerskolenes 100-års jubileum.

Elever fra Vg2 og Vg3 på Oslo by steinerskole er med på å fremføre jubileumskantaten Jeg skuer ut i verden, komponert av Ketil Bjørnstad. Stykket har urfremføring denne kvelden.

Før forestillingen er det sirkus, utstilling og kakefest  i konserthusets foaje!
Dørene åpnes klokken 17:00!

Billettsalg via steinerskoleforbundets nettside, eller på Konserthusets nettsider/Ticketmaster.

Følg Facebook arrangementet her:

Festforestillingen Mitt skip er lastet med er Steinerskolene i Norges bidrag til den verdensomspennende jubileumsfeiringen Waldorf100.

Ketil Bjørnstad har i anledning steinerskolens hundreårsfest komponert en kantate i 6 satserJeg skuer ut i verden, som har urfremføring denne kvelden. Elever fra våre videregående Steinerskoler danner koret, akkompagnert av orkester, band og solister fra Oslo by steinerskole. Steinerskolens jentekor og korpset Gjallarhorn fra Rudolf Steinerskolen i Oslo er også med på å fremføre korverket. Kantaten er arrangert av Trond Kjelsås, Haakon Iversen og Birger Egge-Hoveid.