Sol og flotte forhold på vinteraktivitetsdagen

Det ble en strålende dag, med sol og fine forhold på årets vinteraktivitetsdag. På tross av manglende snøfall i januar, var det kun aking som måtte utgå. Mange av våre elever og lærer fant veien til skøyteisen på Frogner stadion, for noen en relativt ny og uprøvd aktivitet. Andre elever og lærere tok turen opp i marka til Oslo vinterpark, på langrenn innover i marka, eller til fots rundt Nøklevann. Uansett aktivitet ble dagen den perfekte vinterdag å tilbringe utdendørs.

Flere artikler

Fjelltur for hele Vg1

Linjestress: Spill for elever som skal velge VGS, fra Oslo By Steinerskole

Vanskelig å velge Vgs og linje?

Metro akvarell

2. klasse kunst på tur til Paris 2014

Hvert år reiser kunstlinjens andreårselever på en studietur til Paris. Her får elevene muligheten til å oppleve en rekke av de store, kjente kunstnerne de har lært om både i kunsthistorien og i de praktisk kunstneriske fagene.