Skolen åpner igjen mandag 11. mai

Velkommen tilbake! Vi gleder oss til å se alle våre elever igjen!
Skolene åpnes i uke 20 (mandag 11. mai) og det er nå opp til hver skole å organisere undervisningen for elevene på alle trinn.

Ut ifra de gjeldende smitteverntiltakene er det ikke mulig å gjennomføre en normal timeplan. For å ivareta en meters avstand mellom elevene må alle klassene deles og elevene fordeles. Elevene må også forholde seg til den samme gruppe når de er på skolen. Det er utfordrende med våre linjefag, klassefag og struktur, og betyr at undervisningen må alternere. Ut ifra disse forhold er det kun mulig å gjennomføre en redusert timeplan fremover.

Alle skolens elever og foresatte har fått tilsendt en mer detaljert timeplan og fordeling av grupper.

Kantinen holder stengt.

Det er viktig at alle, både elever og foresatte leser veilederen på Udirs hjemmeside grundig og forholder seg 100 %  til dette.

Ved eventuelle spørsmål ta gjerne kontakt med skolens rektor Bernard Daub.