Åpning av utstilling

Se bildene fra årets fordypningsoppgaveutstilling som gikk av stabelen 9. – 11. april 2015.

Den 9. april åpnet Oslo by steinerskole dørene til årets utstilling av fordypningsoppgaver. Ettersom vi er en eksmensfri skole blir fordypningsoppgaven tredjeklasse-elevenes avsluttende eksamensoppgaver. Måneders intens innsats ligger bak de imponerende resultatene som ble vist frem. Kunstelevene viste frem skulptur, foto, maleri, grafikk, møbeldesign, kalligrafi, bokbinding, film og street-art. Medialinjen viste frem foto, grafisk design, film og animasjon. Humanistlinjen og realfagslinjen viste frem forskningsoppgavene sine, og musikklinjen viste frem sine musikkteorioppgaver. Musikklinjen har egne fordypningskonserter i etterkant av utstillingen.