Se bildene fra årets fordypningsoppgaveutstilling og avsluttende eurytmiforestilling.

Torsdag 31. mars åpnet Oslo by steinerskoles årlige utstilling av fordypningsoppgaver. Ettersom vi er en eksamensfri skole blir fordypningsoppgaven tredjeklasse-elevenes avsluttende eksamensoppgaver. Måneders intens innsats ligger bak de imponerende resultatene som ble vist frem. Kunstelevene viste frem skulptur, foto, maleri, grafikk, møbeldesign, animasjonsfilm, bokbinding, arkitektur og tekstil. Medialinjen viste frem foto, grafisk design, film og animasjon. Humanistlinjen og realfagslinjen viste frem forskningsoppgavene sine, og musikklinjen viste frem sine musikkteorioppgaver. Musikklinjen har egne fordypningskonserter i etterkant av utstillingen.

Torsdag 31. mars viste også alle VG3-elevene sin avsluttende forstilling i faget Eurytmi/Scenografi.

Utstillingen var åpen fra 31. mars – 2. april.