Revyen 2019 spilles fra 4. til 11. januar

Alle skoler har sine tradisjoner. Mange skoler har tradisjon for å ha revy, det gjelder også oss. Revyen er selvfølgelig elevenes egen, fullt og helt. Det som ikke hører hjemme i klasserommet av innfall og kommentarer finner ofte veien til revyscenen – her får man utfolde seg så fritt det går an å utfolde seg på en skole. Revyen spilles fra 4. – 11. januar.

DUM,

Det knyter seg i kroppen når du åpner champagnen feil, usikkerheten smyger seg inn i årene når du uttaler Leicester, panikken brer seg i det lille hodet ditt når du ikke vet hvem Larry David er, faen at jeg ikke tar den referansen til 2. verdenskrig.

Dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum,

Skuespillere:
-Klara Mohn
-Gael Peebles
-Adrian Holte Kristiansen
-Ida Sæther
-Ylva Thedin
-August Hein Hammer
-Tuva Dana

Revysjefer
-Kristian Marstrander
-Tage Haukeberg
-Brage Haaland-Paulsen

Instruktører:
Hans Jacob Wernersen
Håvard Wist

Ellen Andenæs Sekulic

Revyen spilles fra 4. – 11. januar.
Hvor: St Olavs Gate 4

Billetter kan kjøpes på www.obs-revyen.no

Har du spørsmål kan du sende en melding til OBS-Revyen på facebook, eller sende en mail til revyenobs@gmail.com

Kom og se, vi lover dere en knallbra forestilling!