Rekordmange OBS-elever spilte på By:Larm 2017

By:Larm 2017 er over, men vi som var publikum sitter igjen med mange gode musikk-opplevelser. Svært hyggelig er det å se så mange av våre nåværende og tidligere elever opptre på de ulike scenene. Tidligere år har både Fay Wildhagen og Siv Jakobsen vært store navn, men i år var det samlet flere svært lovende unge musikere fra Oslo by steinerskole enn noen gang før.

Emma Jensen som gikk ut fra musikklinjen i 2014 var en av finalistene i årets Urørt. Hun synger, spiller og produserer all musikken sin selv, og er plateaktuell med låten «Closer».

Jakob Ogawa som gikk ut fra musikklinjen i fjor, har med seg Axel Øksby på gitar og Nils Sandgren på trommer, begge to går i Vg3 Musikk. På bassgitar spiller Edvard Granum Dillner, som er tidligere elev på kunstlinjen og på synth spiller Brigt Mikalsen, som også gikk ut fra musikklinjen i fjor. Bandet høstet gode anmeldelser under by:Larm i Dagbladet, og er aktuelle med låten «Let It Pass».

Kappekoff, bestående av tidligere musikklinje-elever Magnus Falkenberg og Rasmus Thallaug er aktuelle med disco-pop-låten «Oktober». De er kjente for sine populære klubbkvelder i Oslo «Klubb Kappekoff» og singelen «All day long» kom inn på Spotify’s Global Viral 50 Chart som #2 bare en uke etter at den ble sluppet.

Sist og ikke minst, spilte Daniela Reyes flere imponerende konserter. Hun er elev på musikklinjen med laptop som hovedinstrument, men spiller gitar og trekkspill (akkordion) så det rocker.

Vi gleder oss til å høre enda mer musikk fra alle sammen!

Mer informasjon om de ulike artistene finnes på nettsidene til by:Larm, og på Spotify eller SoundCloud.

www.bylarm.no