Fjellturen 2012 er gjennomført!

Fjellturen er gjennomført til tross for det tøffeste været skolen har opplevd siden vi begynte med turene. Motiverte elever og lærere kjempet seg gjennom alt fra strålende sol til snø og vind med liten storm i kastene. Etter den verste stormnatten måtte klasse 1E reparere hengebroen ved Kjeldebu fordi vinden hadde blåst bort store deler av «gulvet».  To av klassene måtte på grunn av snø og vind endre ruten for å komme seg velberget ned fra fjellet. Men vi er alle enige om at slike uforutsette hendelser bare er med på å skape gode historier og til å gjøre oss bedre rustet til nye turer. En dyp takk rettes til hjelpsomme, rause Leif Olav på Dyranut som gir oss den beste starten vi kan drømme om for turen over vidda.