Bak scenen på «The Thrill»

Fredag 9. og lørdag 10.11 var åtte elever fra musikklinja ved Oslo By Steinerskole med bak og på scenen på showet «The Thrill of Michael Jackson» på Edderkoppen Teater.  Ekskursjonen var en del av hovedinstrumentundervisningen under banneret «Hvordan forberede seg til og gjennomføre en stor produksjon» og gitarlærer Torbjørn A. Raae medvirket i forestillingen.  Elevene fikk sitte på scenen med egen in-earlytting og følge med under showet og de fikk suge til seg litt av energien bak scenen med artister som Åge Sten Nilsen og Ole Børud til stede.

Tidligere hadde de deltatt på forelesning på OBS der Torbjørn gikk gjennom hvordan han hadde forberedt seg, hva slags materiale han hadde fått og hva slags løsninger han brukte for å gjennomføre showet.  Opplegget er en del av visjonen om å knytte tråder til det virkelige liv som profesjonell musiker og vise hva som er forventet av en i denne typen oppsetninger.

Showet går på Edderkoppen fram til midten av desember.

Torbjorn_Raae