Luca kameraoperatør

Årets teaterprosjekt gjennomføres med filmatisering

Tradisjonstro avslutter Vg3 skoleåret med å sette opp teater. Veiledet av profesjonelle instruktører skal elevene selv administrere, organisere og drive prosjektet og det er omfattende nok til at alle får sin rolle
eller oppgave. Det er mye som skal falle på plass og organiseres i en teateroppsetning, det er ikke bare skuespillere på scenen som trengs, men noen må styre lys, fikse lyd, rigge, bære og mekke, skrive, planlegge, eller håndtere budsjetter.

På tross av restriksjoner vil vi også i år gjennomføre teaterperioden. Vi har nå jobbet fram et prosjekt som starter digitalt med det perspektivet at det kan fullføres med oppmøte på skolen. Vi vil, som mange andre kulturelle prosjekter i disse koronatider satse på en filmatisering av stykket. Scenen blir til et filmstudio, forestillingen settes sammen til en film som vil bli streamet slik at publikum ikke trenger å være i salen. I våre forberedelsesmøter har vi blitt mer og mer begeistret for de nye mulighetene som denne situasjonen gir oss. Med andre ord ingen krise, dette blir annerledes men gøy!

 

Flere artikler Pluss ikon