Alle linjene startet året med hver sin kick-off

Hvert skoleår starter med en linje-kickoff. Programmet er litt ulikt på de ulike linjene, men felles er at det skal være en blanding av faglig innhold og hygge.

SHEL (Studiespes. med samfunnsfag, historie, engelsk og litteratur) startet året med rebusløp, leker, lunsj i parken, byvandring og foredrag. Real-elevene hadde rebusløp, lunsj i parken og tur til Botanisk hage. Musikk-linjen stelte i stand bakgårds-konsert (som også var til glede for alle andre med vinduer mot bakgården) og lunsj i parken. Media-elevene møttes også utendørs, og Vg3-elevene tok mange av de flotte stemningsbildene som kan ses i bildevisningen nedenfor. Vg1 kunst lager hvert år en ny utsmykning som monteres i skolegården, og Vg2 og Vg3 kunst dro til Frognerparken for å tegne og høre kunsthistoriker Mona Pahle Bjerke fortelle om kunstneren Gustav Vigeland.

Vi ønsker alle velkommen til et nytt skoleår!

Flere artikler

Tiltak på skolen i forbindelse med Covid-19